I LOVE NUFFNANG

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 6 July 2011

Kejutan Dari Dia.....

Salam semua... apalah yang surprisenya..... hehehehe... sebenarnya tanggal 05 Julai 2011 genaplah umur Sal yang ke 21... hehehe.... Orang cakap dah tua.. tapi tak adalah tua sangat kan... hehehe.... sebenarnya Sal cuma nak cerita je apa yang dah terjadi masa besday Sal tu dan tak adalah surprise sangat... cerita macam nak gempak je kan.. padahal biasa2 jela.. hehehe...


Pada 05 Julai tu Sal pergi jalan2 dengan pakwe Sal je... Malam tu dia ajak pergi jalan2 tapi suruh Sal bawa motoor Sal je... Sebab motor dia, adik dia nak guna... Saya dan dia pergi BP Mall je tengok wayang cerita Sekali Lagi... Not bad la cerita tu... sedih ada kelakar pon ada... hehehe..... lama jugalah kiteorg pergi jalan2.... lepas tengok wayang, Sal dengan dia pergi tempat keja akak Sal sebab nak belikan hamper untuk kakak Sal yang baru dapat baby tu.... 

Lepas pergi beli hamper, Sal pergi Tasik Y... petang jalan2 dekat situ best tau.. Ramai orang jogging, jalan2, bersenam dan macam2 lagi.....Lepas dah puas duduk2 makan angin, bergambar sana sini, kitaorang pon nk balik dah... Sampai je rumah dia... Sal duk2 je dekat dalam malas la kan nk pergi dapur sebab rasa mengantuk sangat time tu.. tau2 adik2 dengan mak dia datang dari dapur terus nyanyikan lagu besday... hehehehe.. malu tak terhingga.. hehehe.... Walaupon buat ringkas je tapi best sangat sebab ada orang nak sambut besday kita kan... Si dia tersengeh2 je tengok aku...patut la masa dekat tempat kerja Sal tu, dia pinjam hanset sal tepon orang.. cakap pun jauh2 je kan...Yela free call kan... Sal pon wat dek jela... Patut la dia sebok malam tu suruh esok pergi jalan2 naik motor Sal je sebab dia cakap motor dia adik dia nak guna... Rupanya dia nak suruh adik dia pergi belikan kek untuk Sal... buat susah2 je kan.. hehehe....



Walaupon jamuan ringkas je tapi Sal happy sangat sebab ada juga orang nak sambut besday Sal kan....
Bukan tu je kejutannya tau... Lepas siap makan2 dia hantar Sal balik.... tau2 turun je dari motor, dapat hadiah lagi + kad... hehehe... sweetnya.., Dia dah pandai bagi2 kad la pula... sepanjang dah nak dekat 3 tahun ni, sekali ni jela dia bagi Sal kad.. masa baca kad tu macam nak nagis sebab terharu sangat2... walaupun hadiah yang dia bagi kecik tapi mahal wo.... hehehehe..... Thanks sangat2 sayang.... Saya akan sayang awak selamanya... I Love u so Much.....=).... Thanks juga kepada family Sal yang dah wish Sal juga.. Sal janji akan jadi orang yang berguna 1 hari nanti macam yang family Sal nak...Thanks juga kepada kawan2 yang wish besday saya... hehehe.... sayang semua juga...

4 comments:

Ana Farhana said...

suke la tuu...
apy birthday...

yaya | mohd said...

wahhh!!cuweetnye abg zul kite.
huhu..
untung sal...jgn ragu2 k..he's yours :)
doakn kbhgiann kamu sal.
cpt2la nsi minyak tu..da rase2 je kt tkak ni hah..hahaha

✿ cikcimi said...

oi bestnyer besday surprise dr bakal mak mertua. :D

♥_sALwa_♥ said...

@ana farhana: thanks kak ana.. hehehehe...

@yaya mohd : thanks yaya... x de ragu2 dh.. bile la nk mkn nsi minyk ni.. hehehe.. lapar ni....

@cikcimi : hehehe.. best2.. trperanjat tau....