I LOVE NUFFNANG

Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 7 March 2011

tahniah kak ana....

hai semua... lama tak update blog ni.. hehehehe.. busy la dengan test, kuiz, dan asignment melambak2.... baru2 ni ada akak rumah aku msok pertandingan nyanyi.... Nama die kak ana... tapi pertandingan nyanyi dah macam konsert.... sedap gler suara akak ni... masa hari sabtu dia lawan dengan budak2 dari Uitm aku je.... dia dapat no2.. hari sabtu tu dia nyanyi lagi nirmala dan janji manismu...  tahniah kak ana...

tapi masa hari ahad tu dia kena lawan dengan budak2 dari IPTS n IPTA.... kira lawan dengan budak2 dari uitm lendu dan Kolej Yayasan Melaka....  Semalam kak ana dapat no3 dari kategori perempuan.... tahniah lagi sekali kak ana....
comel la kak ana ni.....

 kami 1 rumah....kak intan, kak ema, kak lin, zeza n aku bersama artis (kak ana)...
semalam kak ana nyanyi lagu zapin yang tingal dan aku takkan bersuara.... sedap gler die nyanyi lagu ni..... terpegun dibuatnya..... kami satu rumah pergi menyokong kak ana...

kina, zeza, sal, yaya, kak ema sayang kak ana
kami sentiasa menyokong kak ana.... hehehehehe


tahniah lagi sekali kat kak ana sebab dah berjaya... hehehehe...
lain kali masok lgi tau.... 

okey la... bye2....

3 comments:

Ana Farhana said...

salwa..thanks sangat2....
love you more la...

✿ CikCimi said...

congratz ana !! hihi

sueRAFE said...

woohh, teringin pulok dengar kak ana nie nyanyi